share_log

Zoomlion Září Na Veletrhu INTERMAT 2024 Se Svou Vizí Ekologičtější, Chytřejší Budoucnosti

PR Newswire ·  Apr 25 15:07

PAŘÍŽ, 25. dubna 2024 /PRNewswire/ – Společnost Zoomlion Heavy Industry Science & Technology Co., Ltd. (dále jen „Zoomlion", 01157.HK) s hrdostí předvedla nejnovější výsledky své práce na veletrhu INTERMAT, který se na pařížském výstavišti Nord Villepinte konal od 24. do 27. dubna 2024. Expozice s mottem „Ekologičtější vývoj, světlejší budoucnost" představila přibližně 30 špičkových produktů v sedmi hlavních kategoriích, což podtrhuje úsilí společnosti Zoomlion přinášet inteligentní, udržitelná produktová řešení.

Zoomlion Shines at INTERMAT 2024 with a Vision for a Greener, Smarter Future

Expozice zahrnovala pestrou škálu strojů nové generace, jako jsou strojírenské a stavební jeřáby, stroje na beton, zemní stroje, vysokozdvižné pracovní plošiny a další špičkové, inteligentní stroje, které se vyznačují svou ekologičností.

Vrcholem byl věžový jeřáb R135-8RA, který zahrnuje významné inovace, jako jsou bezpečnostní kontroly a seřizování zařízení na dálku, což svědčí o předním postavení společnosti Zoomlion v oblasti inteligentních strojů. Návštěvníci v Paříži mohli tento jeřáb, který se nacházel ve více než 8000 kilometrů vzdáleném Čchang-te v provincii Chu-nan, ovládat na dálku prostřednictvím technologie 5G. Mohli si tak na vlastní kůži vyzkoušet inteligentní funkce produktů Zoomlion.

V souladu s mottem „Ekologičtější rozvoj, světlejší budoucnost" se na veletrhu dostalo velké pozornosti novým energetickým produktům včetně hybridních míchaček na beton, elektrických plošin a průmyslových vozidel na lithiové baterie. Vynikly rovněž energeticky účinné technologie v oblasti čerpadel, jeřábů a zemních strojů, což dále posílilo odhodlání společnosti rozvíjet nízkouhlíkové technologie.

Strategické úsilí společnosti o lokalizaci produktů je patrné třeba u vozíku s čerpadlem na beton 43X-5RZ, který splňuje přísné evropské silniční předpisy a certifikační normy CE. Díky lokálním adaptacím je nabídka společnosti Zoomlion dobře přizpůsobena požadavkům evropského trhu a klade důraz na výkon, technologické inovace a uživatelsky přívětivý design.

Společnost Zoomlion rozšiřuje svou přítomnost na evropském trhu posilováním synergií se svými dceřinými společnostmi, jako jsou CIFA v Itálii a m-tec v Německu. První den výstavy oznámila společnost Zoomlion významné kontrakty se zákazníky z Německa a Polska. Jen hodnota kontraktu na betonové výrobky se blíží 100 milionům jüanů (13,8 milionu USD), což je vskutku slibný začátek.

V posledních letech využila společnost Zoomlion internetových strategií k vytvoření jedinečného komplexního, digitálního a lokalizovaného globálního obchodního systému. Tento přístup podpořil silný růst na mezinárodních trzích, díky čemuž jsou nyní produkty a služby společnosti Zoomlion nabízeny ve více než 140 zemích a regionech, kde zajišťuje podporu více než 3000 zaměstnanců po celém světě.

„Společnost Zoomlion si zakládá na podpoře udržitelného, vysoce kvalitního rozvoje v oblasti stavebních strojů. Zveme účastníky, aby navštívili veletrh INTERMAT a přišli si osahat naše inovativní řešení," řekl Yuan Ye, viceprezident společnosti Zoomlion. „Těšíme se na posílení partnerství a představení našich technologických úspěchů, které posouvají světový průmysl kupředu," dodal Yuan.

Photo -

Disclaimer: This content is for informational and educational purposes only and does not constitute a recommendation or endorsement of any specific investment or investment strategy. Read more
    Write a comment