share_log

DOCUSIGN ONTHULT NIEUW AI-AANGEDREVEN "INTELLIGENT AGREEMENT MANAGEMENT" PLATFORM VOOR NIEUWE SAAS-CATEGORIE

DOCUSIGN ONTHULT NIEUW AI-AANGEDREVEN "INTELLIGENT AGREEMENT MANAGEMENT" PLATFORM VOOR NIEUWE SAAS-CATEGORIE

DOCUSIGN 发现了适用于新 SAAS 类别的新人工智能驱动的 “智能协议管理” 平台
PR Newswire ·  04/12 14:26

Docusign IAM helpt bedrijven bij het jaarlijks terugverdienen van 2 biljoen dollar aan verloren financiële waarde wereldwijd*

Docusign IAM帮助企业在全球范围内以每年的20亿美元回报损失的金融资产

SAN FRANCISCO, 12 april 2024 /PRNewswire/ -- Docusign (NASDAQ: DOCU) kondigde vandaag een belangrijke uitbreiding aan van zijn bedrijfsstrategie, met de lancering van een nieuwe SaaS-categorie, Intelligent Agreement Management, en de onthulling van Docusign IAM, een Intelligent Agreement Management-platform, met een suite van applicaties om die categorie vorm te geven. Docusign IAM gaat alle soorten bedrijven helpen bij het omzetten van overeenkomstdata in inzichten en acties, waarbij het de beoordelingscycli van contracten versnelt en de productiviteit in de hele organisatie te verhoogt.

旧金山,2024年4月12日 /PRNewswire/ — Docusign(纳斯达克股票代码:DOCU)今天宣布了其业务战略的重大发展,推出了新的SaaS类别,即智能协议管理,以及包含一系列应用程序的智能协议管理平台Docusign IAM的推出我给出了答案。Docusign IAM可以帮助所有类型的企业将过度数据转化为未知和行动,从而提高合同的评价周期和整个组织的生产力。

Docusign IAM Video
Docusign IAM 视频
Docusign Navigator
Docusign 导航器

"Overeenkomsten vormen de basis van elk bedrijf, maar de manier waarop mensen ze beheren blijft in het verleden hangen," aldus Allan Thygesen, Chief Executive Officer bij Docusign. "Door slecht contractbeheer en verouderde systemen gaan voor bedrijven elk jaar veel tijd en kansen verloren. Dit betekent een waardeverlies van bijna $ 2 biljoen wereldwijd. Intelligent Agreement Management gaat daar verandering in brengen; bedrijven over de hele wereld zullen efficiënter kunnen werken en hun omzet sneller zien stijgen."

Docusign首席执行官艾伦·蒂格森(Allan Thygesen)说:“竞争是所有企业的基础,但他们管理的人在世界中生存的方式仍然存在。”“由于合同管理和陈旧的系统,企业每年都会花很多时间,可能会丢失。这意味着全球约20亿美元的价值。智能协议管理正在发生变化;遍布全球的公司可以提高工作效率,并且可以更快地看到。”

THE AGREEMENT TRAP

协议陷阱

De meeste bedrijven raken vandaag de dag in de "Agreement Trap", waar verouderde contractsystemen en -processen hun activiteiten vertragen en bedrijfskritische informatie in statische, platte bestanden vastzitten, zonder gekoppeld te zijn aan de bestaande recordsystemen.

今天,大多数公司都陷入了 “协议陷阱” 中,过时的合同系统和业务批评信息以静态、扁平文件保存、不关联到最佳记录系统进行处理。

Deze losgekoppelde systemen en processen leiden tot significante kosten. Volgens een onderzoek van Deloitte* gaat naar schatting gemiddeld:

这些相互关联的系统和流程带来了可观的成本。以下是德勤*的研究进入了隐秘方向:

  • Elk jaar per functie 25.000 uur verloren aan het opstellen van contracten.
  • Elk jaar per functie 6000 uur verloren aan het organiseren, opslaan en beheren van contracten.
  • Elk jaar per functie 14.000 uren verloren aan het analyseren van contracten voor het verkrijgen van inzichten.
  • 每个职能每年损失25.000个小时的合约订单。
  • 每个职能每年向合同的组织、保存和管理损失6000小时。
  • 每种功能每年都有 14.000 个未消耗的合约分析器失去。

In totaal belandt elk jaar wereldwijd $ 2 biljoen aan financiële waarde in de goot vanwege slecht contractbeheer.

在合约管理方面,每年全球总共有20亿美元的金融资产。

"In onze samenwerking met bijna 90% van bedrijven in de Fortune 500 hebben we geconstateerd dat de verouderde methoden voor contractbeheer een tastbare negatieve uitwerking hebben op bedrijven van elke omvang. Dit varieert van lagere verkoopcijfers tot productiviteitsverlies en hogere kosten," zegt Rohan Gupta, directeur bij Deloitte Consulting LLP. "Met elke contract dat een bedrijf beheert, verhoogt de kans op verbetering. Op basis van primair onderzoek in een binnenkort te verschijnen rapport met Docusign constateerden wij dat bedrijven die elk jaar meer dan 20.000 contracten beheren hun omzet met $ 44 miljoen of meer kunnen zien stijgen door hun systemen en processen te verbeteren."

“在我们与《财富》500强中将近90%的企业的共同研究中,我们重申,过时的合同管理方法对所有企业都有可观的负面影响。德勤咨询有限责任公司董事罗汉·古普塔说,从大量的销售商到生产率和更高的成本,不一而足。“对于企业所要求的每份合同,都要提高收益。在初步研究的基础上,与Docusign公司建立了良好的合作关系,他们表示,每年管理超过20,000份合约的公司可以获得4,400万美元或更多金额的合同,他们的系统和流程可以得到改进。”

HET DOCUSIGN IAM PLATFORM + APPLICATIES

文档是平台 + 应用程序

Het Docusign IAM-platform en de applicaties ervan verbindt de verschillende onderdelen van het contractbeheerproces naadloos met elkaar. Door het gebruik van AI kunnen sneller contracten worden gemaakt, verbeteren de onderhandelingen en worden strategische inzichten geboden, die bedrijven ondersteunen bij het beheer van hun contractportfolio's.

Docusign IAM平台和应用程序确实将合同管理流程的不同部分与Elkaar紧密联系在一起。通过使用人工智能,可以更快地创建合约,改善经营,增强战略洞察力,从而支持企业管理合约投资组合。

"De recente ontwikkelingen op het gebied van AI, in combinatie met onze uitgebreide ervaring op het gebied van contracten, maakten het voor ons mogelijk krachtige nieuwe mogelijkheden te bouwen voor allerlei soorten bedrijven," zegt Dmitri Krakovsky, Chief Product Officer bij Docusign. "Het Docusign IAM-platform en de door het platform aangestuurde applicaties zullen een ongeëvenaarde grote zakelijke uitwerking hebben op onze klanten, op een manier die eerder niet mogelijk was."

首席产品官德米特里·克拉科夫斯基说:“最近在人工智能领域的开发,再加上我们在合同领域的广泛经验,使我们能够为所有类型的企业建立强大的新可能性。” Docusign。“Docusign IAM平台以及通过该平台提供的应用程序可以为我们的客户带来前所未有的巨大商业成果,这是以前不可能的。”

Met Docusign IAM kunnen bedrijven van elke omvang:

使用 Docusign IAM 可以控制任何方面的公司:

  • Contracten maken op een collaboratieve, geautomatiseerde en geïntegreerde manier met al hun bedrijfsprocessen en -systemen, zoals Customer Relationship Management (CRM), Human Capital Management (HCM) en Enterprise Resource Planning (ERP).
  • Contracten sneller en veiliger vastleggen, en met een betere eindklant-, partner- en werknemerservaring.
  • Contracten beheren door de verborgen informatie hierin te onthullen, waardoor waarde wordt ontsloten en onnodige risico's worden beperkt.
  • 收缩 以协作、自动化和集成的方式与所有业务流程和系统合作,例如客户关系管理 (CRM)、人力资本管理 (HCM) 和企业资源规划 (ERP)。
  • 收缩 更快、更安全的保障,并具有更好的终止关系、合作伙伴和工作经验。
  • 收缩 通过这里隐藏的信息进行管理,Waardoor 的价值将被锁定,无关紧要的风险将受到限制。

Deze nieuwe mogelijkheden worden geboden door de nieuwe platformdiensten die Docusoap IAM aanbiedt:

这些新的可能性是由 Docusoap IAM 提供的新平台服务提供的:

  • Docusign Navigator is een slimme repository waar bedrijven contracten uit elke bron centraal kunnen opslaan, beheren en analyseren. Navigator dient niet alleen voor de opslag van documenten: aangedreven door Docusign AI zet het ongestructureerde contracten effectief om in gestructureerde data. Door de gegevens te ontsluiten, kunnen gebruikers met Navigator gemakkelijk contracten vinden, snel belangrijke informatie inzien en waardevolle inzichten uit hun contracten krijgen. Voorbij zijn de tijdverspilling, inkomstenverliezen en onnodige risicoblootstelling door het gebrek aan zichtbaarheid van contracten. Met Navigator kunnen gebruikers de efficiëntie in de hele organisatie verhogen, mogelijkheden ontdekken om kosten te verlagen en het overzicht en de beveiliging van contracten verbeteren.
  • Docusign Maestro helpt gebruikers flexibele, aanpasbare workflows voor contracten aan te maken die nauwkeurig op hun behoeften zijn afgestemd, zonder dat ze ook maar één coderegel hoeven te schrijven. De dagen dat je codevaardigheden en uren werk nodig had om end-to-end workflows te maken, behoren tot het verleden. Met Maestro kunnen gebruikers in slechts enkele minuten aangepaste workflows configureren en de mogelijkheden van Docusign, zoals eSignature, ID-verificatie en gegevenscontrole, combineren met apps van derden en deze aan hun bedrijfsprocessen koppelen. In de toekomst kunnen gebruikers profiteren van onze vooraf geconfigureerde workflows voor algemene toepassingen, zoals onboarding van klanten, leveranciers en medewerkers en KYC-compliancevereisten.
  • Docusign App Center bouwt voort op ons ecosysteem van ontwikkelaars en partners, zodat gebruikers nu gemakkelijk een breed scala aan apps kunnen ontdekken, installeren en koppelen om hun bestaande systemen te integreren in Docusign IAM. Gebruikers kunnen verbinden met HubSpot en Salesforce om klantinformatie te registreren; ServiceNow om een nieuwe workflow te starten; Quik! om gegevens uit data te extraheren; Stripe om een betalingsabonnement te genereren, of Box, Dropbox, Google Drive, Microsoft OneDrive, Sharepoint en Prisidio om voltooide documenten te archiveren - en er komen nog meer apps bij.
  • Docusign 导航器 是一个史莱姆存储库,可以存储、管理和分析来自任何中央资源的企业合同。Navigator不仅仅用于存储文档:由Docusign AI提出,非结构化合同在结构化数据中生效。通过解密数据,用户可以找到与Navigator签订的真实合同,快速获取重要信息,并从合同中获得价值。Voorbij 是时间溢出、收入波动和不合约的风险博彩,这些都是合约中断的。借助 Navigator,用户可以提高整个组织的效率,可以发现成本削减以及合同的概述和安全性。
  • 文档大师 帮助用户灵活、可调整的合约工作流程,使他们能够根据自己的需要制定不必要的合同,但他们也没有写代码规则。当你需要编写代码和不需要工作时,必须制定端到端的工作流程,这完全是错过的。使用 Maestro,用户可以在短短几分钟内配置自定义工作流程,并将 Docusign 的可能性(例如电子签名、身份验证和数据控制)与来自世界各地的应用程序相结合,并将其与您的业务流程相结合。在未来,用户可以从我们为总体应用配置的工作流程中获利,例如客户、供应商和员工的入职以及KYC合规性要求。
  • Docusign 应用程序中心 我们建立在一个由开发人员和合作伙伴组成的生态系统上,使用者现在可以发现、安装和连接应用程序以将他们拥有的系统集成到 Docusign IAM 中,从而可以实现广泛的规模。用户可以与HubSpot和Salesforce建立联系以注册客户信息;ServiceNow可以启动新的工作流程;Quik!用于提取数据中的数据;Stripe用于生成付款订阅,或者Box、Dropbox、谷歌云端硬盘、微软OneDrive、Sharepoint和Prisidio用于存档大量文档——还有更多的应用程序即将推出。

Met deze nieuwe platformdiensten en de mogelijkheden van het Docusign IAM-platform kunnen we speciaal ontwikkelde toepassingen voor specifieke bedrijfsafdelingen aanbieden. Wanneer Docusign IAM deze zomer wordt gelanceerd, bieden we:

借助这些新的平台服务和 Docusign IAM 平台的可能性,我们可以为特定业务部门提供专门开发的应用程序。当 Docusign IAM 在今年夏天实现平衡时,我们可以:

  • IAM voor Sales: Verkoopteams kunnen sneller deals sluiten door slimme contracten te genereren en overeenkomstprocessen naadloos aan te sluiten op CRM-systemen.
  • IAM voor Customer Experience: Productmanagers kunnen elegante contractervaringen creëren die de conversie verbeteren, zodat er minder wordt uitgestapt en een wrijvingsloze oplossing wordt geleverd.
  • IAM Core: Elk team dat niet rechtstreeks wordt bediend via een "IAM for X"-applicatie kan zijn eigen oplossing aanpassen met Docusign IAM Core. Teams kunnen hun eigen contractbeheerervaring ontwerpen met behulp van onze modulaire platformservices, er hun eigen apps bovenop bouwen of deze aanpassen met een app uit het Docusign App Center.
  • IAM 用于销售: Verkoopteams可以更快地通过最薄的合约来生成更快的交易,并且在CRM系统上关闭时可以无缝地完成超额交易流程。
  • 用于客户体验的 IAM: 产品经理可以创建优雅的合约保证来改善转化率,zodat 不那么容易出现,而且还会给出一个写不完的解决方案。
  • IAM 核心: 通过 “IAM for X” 应用程序为任何不正当行事的团队都可以使用Docusign IAM Core调整自己的解决方案。Teams 可以借助我们的模块化平台服务来设计自己的合约管理器,也可以使用 Docusign App Center 中的应用程序构建或调整自己的应用程序。

Docusign is van plan om in de nabije toekomst meer IAM-applicaties te lanceren voor andere bedrijfstakken en verticale sectoren. Bijvoorbeeld:

Docusign计划在未来为其他企业和垂直行业推出更多IAM应用程序。比如:

  • IAM voor Inkoop: Inkoopteams kunnen het source-to-pay proces stroomlijnen, risico's en vertragingen beperken en er vervolgens voor zorgen dat op tijd aan de contractvoorwaarden wordt voldaan.
  • IAM voor Human resources: HR-teams kunnen ervaringen van wereldklasse leveren met medewerkerscontracten, van indienstneming tot pensionering, dankzij integraties met Docusign en belangrijke HR-tools.
  • 适用于 Inkoop 的 IAM: Inkoopteams可以限制从源头到付款的流程,风险和合同,并严格遵守合同条款的期限。
  • IAM 用于人力资源: 人力资源团队可以通过雇员合同,从印度养老金到养老金领取,通过与Docusign整合和重要的人力资源工具,获得世界一流的生活体验。

EEN NIEUWE SAAS-CATEGORIE: INTELLIGENT AGREEMENT MANAGEMENT

新的 SAAS 类别:智能协议管理

Docusign IAM is de eerste vermelding in een opkomende SaaS-categorie voor bedrijven: Intelligent Agreement Management. Net zoals categorieën van CRM, HCM en ERP voordeel haalden uit internet om sales, HR en resource management te moderniseren, zullen platformen zoals Docusign nu ook gebruikmaken van IA om het contractbeheerproces naar de 21e eeuw te brengen.

Docusign IAM是即将推出的企业SaaS类别中的第一款产品:智能协议管理。除了CRM、HCM和ERP等类别以外,互联网在销售、人力资源和资源管理方面具有现代化的优势,Docusign等平台现在还利用人工智能来提供直到21世纪的合同管理流程。

"De waarde ontsluiten van data die nu vastzitten in contracten en documenten is een enorm probleem voor bijna elke organisatie," zegt Holly Muscolino, Group Vice President bij IDC. "De aankondiging van Docusign rond Intelligent Agreement Management komt op het juiste moment gezien de impact die AI heeft op bedrijfsprocessen."

IDC集团副总裁霍莉·穆斯科利诺说:“现在保存在合同和文件中的数据的价值缺失对几乎所有组织来说都是一个巨大的问题。”“尽管人工智能对业务流程产生了影响,但Docusign关于智能协议管理的发布恰逢其时。”

De lancering van Docusign IAM is een belangrijke uitbreiding van de visie en strategie van het bedrijf en bouwt voort op meer dan 20 jaar innovatie in domeinen zoals e-handtekening en Contract Lifecycle Management. Het bedrijf bedient momenteel meer dan 1,5 miljoen klanten en meer dan een miljard mensen in meer dan 180 landen.

Docusign IAM的推出是企业愿景和战略的重要延续,是对电子签名和合同生命周期管理等领域20多年的创新而建立的。该公司目前在超过180个国家拥有超过150万名客户和超过一百万人。

"Docusign werpt een nieuwe blik op contracttechnologie met hun nieuwe aankondigingen rond Intelligent Agreement Management," verklaart Ryan O'Leary, Research Director bij IDC. "Hiermee stapt Docusign over naar een modulaire platformaanpak die klanten een meerwaarde zou moeten bieden omdat ze hun eigen unieke organisatorische uitdagingen kunnen ondersteunen."

IDC研究总监瑞安·奥利里说:“Docusign凭借其有关智能协议管理的新公告,为合同技术提供了新的视角。”“Hiermee 将 Docusign 转向了一个模块化平台包,只要客户能够支持自己独特的组织挑战,他们就必须提供更多价值。”

BESCHIKBAARHEID

BESCHIKBAARHEID

Het Docusign IAM-platform - en de nieuwe IAM-applicaties voor Sales, Customer Experience en Core - zijn vanaf eind mei beschikbaar voor klanten in de VS en zullen later dit jaar worden uitgebreid naar andere grote markten.

Docusign IAM平台——以及用于销售、客户体验和核心的新IAM应用程序——已经结束了,在VS中可供客户使用,并将在今年晚些时候扩展到其他大市场。

*Bron: Deloitte & Docusign Digital Agreement Management Study, 2024

*来源:德勤和Docusign数字协议管理研究,2024年

Over Docusign
Docusign brengt overeenkomsten tot leven. Meer dan één miljoen klanten en meer dan één miljard gebruikers in meer dan 180 landen gebruiken de Docusign-oplossingen om bedrijfsprocessen te versnellen en het leven van de mensen te vereenvoudigen. Met het Docusign IAM-platform ontsluit Docusign bedrijfskritische gegevens die in documenten vastziten. Tot nu toe waren deze losgekoppeld van bedrijfsregistratiesystemen, wat bedrijven tijd, geld en kansen kostte. Met Docusign IAM kunnen bedrijven contracten opstellen, vastleggen en beheren aan de hand van de oplossingen van het topbedrijf in e-handtekeningen en Contract Lifecycle Management.

关于 Docusign
Docusign 让生活充满活力。超过一百万的客户,以及超过180个国家的数百万用户使用Docusign解决方案来缩小业务流程,为人们的生活提供便利。借助 Docusign 的 IAM 平台,Docusign 的业务关键数据将扩展到文档中。到目前为止,这些都是与公司注册系统相连的,需要花费公司时间,金钱和可能的费用。借助 Docusign IAM,企业可以在电子签名和合同生命周期管理中创建合同、保存和管理顶级企业的解决方案。

Mediarelaties
[email protected]

媒体关系
[电子邮件保护]

Investeerdersrelaties
[email protected]

投资者关系
[电子邮件保护]

Video -
Foto -
Logo -

视频-
照片-
徽标-

声明:本内容仅用作提供资讯及教育之目的,不构成对任何特定投资或投资策略的推荐或认可。 更多信息
    抢沙发