share_log

Bit Brother Limited Sa Plánuje Odvolať Proti Rozhodnutiu Pojednávacej Komisie Nasdaq O Vyradení Z Obchodovania

PR Newswire ·  Mar 12 14:20

CHANGSHA, Čína, 12. marca 2024 /PRNewswire/ -- Spoločnosť Bit Brother Limited (ďalej len „Bit Brother", „my" alebo „spoločnosť") (OTC Pink: BETSF) dnes oznámila svoj zámer odvolať sa proti nedávnemu rozhodnutiu o vyradení z obchodovania, ktoré vydala pojednávacia komisia burzy cenných papierov Nasdaq (ďalej len „Nasdaq").

Nedávno sme dostali korešpondenciu od akcionárov z celého sveta, ktorí uviedli, že podľa ich názoru nedávne finančné aktivity spoločnosti BETSF nepoškodili ich záujmy. A práve s ich podporou budeme podávať svoje odvolanie.

Keďže trh s kryptomenami zažíva býčí trend, v spoločnosti BETSF sa naďalej zameriavame na operácie s digitálnymi menami a akcionári netrpezlivo očakávajú rast spoločnosti na tomto prosperujúcom trhu. Práve v tomto vhodnom okamihu na trhu s kryptomenami by sa rozhodnutie burzy Nasdaq vyradiť BETSF z obchodovania dalo považovať za rozhodnutie, ktoré poškodzuje záujmy akcionárov. Načasovanie rozhodnutia tejto komisie je obzvlášť nešťastné, pretože akcionári očakávajú z činností spoločnosti v sektore kryptomien významné výnosy.

Na sociálnych médiách sme sa dozvedeli, že odkedy bolo obchodovanie s našimi kmeňovými akciami triedy A na burze Nasdaq od 7. marca pozastavené, mnohí z našich akcionárov nemohli obchodovať na mimoburzovom trhu. Povedali nám, že môžu predávať len akcie a utrpeli obrovskú stratu, keď cena akcií prudko klesla.

Svoje odvolanie máme v úmysle podať na Nasdaq najneskôr do 20. marca 2024. Počas tohto procesu úprimne pozývame všetkých akcionárov, ktorí zdieľajú naše obavy, aby stáli pri nás. Vážení akcionári, pošlite nám svoj cenný názor e-mailom na adresu [email protected].

O spoločnosti Bit Brother Limited

Bit Brother Ltd je všestranná spoločnosť s činnosťami zahŕňajúcimi riadenie podnikov v Číne a riskantných podnikov v oblasti blockchainu a kryptomien v Spojených štátoch. V jurisdikcii USA spoločnosť strategicky riadi a integruje zariadenia na ťažbu kryptomien. S odhodlaným tímom špecialistov spoločnosť úspešne rozšírila dva ťažobné podniky a zaviazala sa k ďalšiemu rastu. Viac informácií nájdete na stránke: .

Vyhlásenie o odmietnutí zodpovednosti týkajúce sa výhľadových vyhlásení

Táto tlačová správa obsahuje určité vyhlásenia, ktoré môžu zahŕňať „výhľadové vyhlásenia". Všetky tu uvedené vyhlásenia iné ako vyhlásenia o historických faktoch sú „výhľadové vyhlásenia". Tieto výhľadové vyhlásenia sa často vyznačujú použitím terminológie súvisiacej s výhľadovým vyhlásením, ako je „domnieva sa", „očakáva" alebo podobné výrazy zahŕňajúce známe aj neznáme riziká a neistoty. Napriek tomu, že sa spoločnosť domnieva, že očakávania uvedené v týchto výhľadových vyhláseniach sú odôvodnené, obsahujú predpoklady, riziká či neistoty a tieto očakávania sa môžu ukázať ako nesprávne. Nemali by ste neprimerane dôverovať týmto výhľadovým vyhláseniam, ktoré sa vzťahujú len na dátum vydania tejto tlačovej správy. Skutočné výsledky spoločnosti sa môžu podstatne líšiť od očakávaných výsledkov v týchto výhľadových vyhláseniach v dôsledku rôznych faktorov vrátane rizikových faktorov uvedených v pravidelných správach spoločnosti, ktoré sa predkladajú Komisii pre cenné papiere a burzy a sú k dispozícii na webovej stránke SEC ( Všetky výhľadové vyhlásenia, ktoré možno pripísať spoločnosti alebo osobám konajúcim v jej mene, sú v celom rozsahu výslovne podmienené týmito rizikovými faktormi. Okrem prípadov, ktoré vyžadujú platné zákony o cenných papieroch spoločnosť nepreberá povinnosť za aktualizáciu týchto výhľadových vyhlásení.

Disclaimer: This content is for informational and educational purposes only and does not constitute a recommendation or endorsement of any specific investment or investment strategy. Read more
    Write a comment