share_log

France Active Gebruikt Clearwater Analytics Met Succes Voor Een Optimale Beleggingsadministratie

France Active Gebruikt Clearwater Analytics Met Succes Voor Een Optimale Beleggingsadministratie

法國積極使用Clearwater分析成功實現最佳投資管理
PR Newswire ·  04/09 09:03

Hoge transparantie, naleving van Franse GAAP en algemeen overzicht van beleggingen met Clearwater

高透明度、法國公認會計原則以及與克利爾沃特合作的總體概述

BOISE, Idaho en PARIJS, 9 april 2024 /PRNewswire/ -- Clearwater Analytics (NYSE: CWAN), een toonaangevende leverancier van SaaS-gebaseerde oplossingen voor beleggingsbeheer, accounting, rapportage en analyse, heeft vandaag aangekondigd dat France Active na een aanloopperiode van vijf maanden live is gegaan op het Clearwater platform. Hiermee wil het de boekhouding van hun beleggingen vereenvoudigen en het verslagleggingsproces centraliseren. France Active voegt zich bij de ruim 60 organisaties in Frankrijk die Clearwater gebruiken. Het bedrijf heeft gekozen voor het bekroonde SaaS-platform van Clearwater om te blijven voldoen aan de lokale boekhoudstandaarden, in lijn met de markt en de toezichthouders.

愛達荷州博伊西和巴黎,2024年4月9日 /PRNewswire/ — Clearwater Analytics(紐約證券交易所代碼:CWAN)是總部位於薩斯的資產管理、會計、報告和分析解決方案的領先供應商,今天宣佈France Active將在五個月的直播期內上線已在克利爾沃特平台上運行。Hiermee 將簡化其註冊賬單,並集中管理退貨流程。France Active已加入使用克利爾沃特的法國60個組織。該公司已被選爲Clearwater的SaaS平台,該平台旨在與市場和租戶保持同步,與當地的書商保持一致。

France Active realiseert belangrijke zakelijke voordelen met Clearwater, waaronder tijdige boekhouding, efficiënte operationele taken aan het einde van de periode en een verhoogde productiviteit als gevolg van het automatiseren van taken met betrekking tot overeenstemming en rapportage. Volgens de medewerkers van France Active zorgen de financiële professionals over de hele linie voor betere operationele en boekhoudkundige processen.

France Active通過Clearwater實現了重要的業務優勢,包括節省訂單,在期末提高了運營效率,以及通過跟蹤和報告實現稅收自動化,從而提高了生產率。以下是 France Active 的成員向金融專業人士徵集了全方位的專業人士,以改善運營和會計流程。

De keuze voor Clearwater werd volgens de non-profitorganisatie mede bepaald door Clearwater's expertise in Franse GAAP, zoals het afschrijvingsbeheer van agio/disagio en bijzondere waardeverminderingen. Het naadloze onboardingproces en één enkele betrouwbare bron voor boekhouding, risico, compliance en regelgevingsrapportage werden ook genoemd.

Clearwater的選擇是根據克利爾沃特在法國公認會計原則方面的專業知識(例如Agio/disagio的申報管理和未來價值評估)而被選中的非營利組織。無縫的入職流程和一個可靠的會計賬戶、風險、合規和監管報告也得到了認可。

"We zijn blij dat we bijgewerkte, precieze en uitgebreide informatie hebben over onze beleggingsgegevens. Dit helpt ons om tijdige beslissingen te nemen over onze beleggingsportefeuille en boekhoudactiviteiten," zegt Benoît Coujandassamy, Treasurer bij France Active. "Dankzij de unieke expertise van Clearwater Analytics gecombineerd met het innovatieve SaaS-gebaseerde platform kunnen wij voldoen aan de veranderende boekhoudstandaarden voor beleggingen en aan de Franse GAAP-standaarden. Het complexe, handmatige proces van vroeger is nu veel eenvoudiger geworden. Clearwater's krachtige platform voor beleggingsadministratie heeft ons een nieuwe kijk gegeven op de manier waarop we de dagelijkse taken van reconciliatie, gegevensvalidatie en compliancebeoordeling in een mum van tijd kunnen uitvoeren. Met dit extra stuurmiddel kunnen wij makkelijker onze financieringsinitiatieven nemen ten voordele van geëngageerde ondernemers."

“我們已經意識到,我們已經更新了、精確和全面的關於我們的入境數據的信息。France Active的財務主管貝諾伊特·庫揚達薩米說,這有助於我們爲自己的投資組合和記賬活動提供少量保障。“得益於Clearwater Analytics的獨特專業知識與基於SaaS的創新平台相結合,我們能夠遵循不斷變化的財務賬簿標準和法國的GAAP標準。vroeger 複雜、手工製作的過程現在非常容易編寫。Clearwater 強大的入境管理平台爲我們提供了一個新的視角,即我們能夠在很長一段時間內進行和解、數據驗證和合規性評估的方式。有了這種額外的激勵手段,我們就可以使我們的融資計劃變得更容易,但也不會給參與的企業帶來任何好處。”

"We zijn verheugd om samen te werken met France Active om hen te helpen hun bedrijfsmodel en operationele efficiëntie op te schalen. Hun workflows zullen veel vlotter verlopen dankzij de duidelijk verbeterde beleggings- en boekhoudgegevens en analyses," zegt Keith Viverito, Managing Director van EMEA en APAC bij Clearwater Analytics. "We zijn enthousiast over het klantensucces en zeer trots op onze hoge NPS-score van 60+. Terwijl ons platform een significante impact blijft maken in de beleggingsbeheersector, is onze focus er scherp op gericht om best-in-class gelokaliseerde accounting- en beleggingsanalyses te leveren. Dit geeft klanten een uitgebreid beeld van hun assets, zodat ze in het volste vertrouwen goed geïnformeerde beslissingen over hun beleggingen kunnen nemen."

“我們竭盡全力與France Active合作,幫助他們提高企業模式和運營效率。Clearwater Analytics的歐洲、中東和非洲及亞太地區董事總經理基思·維維裏託說,由於確實改進了投資和賬單數據及分析,他們的工作流程已經過時了。“我們對客戶的成功充滿熱情,並且在NPS得分超過60分時大放異彩。儘管我們的平台對投資管理領域產生了重大影響,但我們的重點是向法院提供一流的地理化會計和財務分析。這給客戶留下了大量的資產畫面,因爲他們經常會相信上帝對自己的資產的陳述。”

Voor meer informatie over Clearwater Analytics, spreek vandaag nog met een expert.

要了解有關克利爾沃特分析的更多信息,請今天再與專家交談。

Over France Active

法國上空活躍

France Active is een Franse non-profitorganisatie die zich richt op het ondersteunen en bevorderen van ondernemerschap, vooral onder individuen en groepen die sociaal of economisch benadeeld zijn. France Active is opgericht in 1988 en werkt als een netwerk van lokale en regionale verenigingen in heel Frankrijk. De organisatie richt zich voornamelijk op het stimuleren van economische en sociale ontwikkeling door financiële hulp, begeleiding en middelen te bieden om mensen te helpen bij het opstarten en ontwikkelen van hun bedrijf.

France Active是一家法國非營利組織,它致力於支持和支持企業,以個人和團體爲其社會或經濟支柱。France Active成立於1988年,是法國各地的地方和地區聯盟網絡。該組織首先致力於通過金融幫助、教育和工具來刺激經濟和社會發展,以幫助人們在企業的創業和開發中提供幫助。

France Active stelt zich ten doel bij te dragen aan het creëren van banen, economische zelfredzaamheid en gemeenschapsontwikkeling, door het promoten van ondernemerschap als middel om sociale en economische ongelijkheden te overwinnen. De organisatie werkt samen met verschillende partners, waaronder overheidsinstanties, financiële instellingen en particuliere bedrijven, om haar doelen te bereiken en de groei van duurzame en inclusieve bedrijven te ondersteunen. Ga voor meer informatie naar

France Active的目標是通過促進企業作爲壓倒社會和經濟不利因素的中間,走向銀行、經濟自我自由和社區發展的道路。該組織與各種合作伙伴共同合作,包括政府機構、財務設置和特定企業,以實現其目標並支持持久和包容性企業的發展。轉到獲取更多信息

Over Clearwater Analytics

關於克利爾沃特分析

Clearwater Analytics (NYSE: CWAN), een wereldwijde, toonaangevende SaaS-oplossing automatiseert de volledige beleggingscyclus. Met een single-instance, multi-tenant architectuur biedt Clearwater een bekroonde oplossing voor portefeuilleplanning, prestatierapportering, gegevensaggregatie, afstemming, boekhouding, compliance, risico- en orderbeheer. Elke dag maken toonaangevende verzekeraars, vermogensbeheerders, bedrijven en overheden gebruik van de vertrouwde gegevens van Clearwater om efficiënt en schaalbaar te beleggen in meer dan USD 7,3 biljoen activa binnen traditionele en alternatieve activaklassen. Ga voor meer informatie over Clearwater naar clearwateranalytics.com.

Clearwater Analytics(紐約證券交易所代碼:CWAN)是一家全球領先的軟件即服務即服務(SaaS)解決方案,可自動執行所有報告週期。憑藉單實例、多租戶架構,Clearwater爲投資組合規劃、業績報告、數據彙總、賬目管理、合規、風險和訂單管理提供了可靠的解決方案。每天,使用克利爾沃特的過時數據,使大量的資源管理者、電力管理者、企業和公用事業在傳統和另類Activaklassen中以超過73億美元的活躍價格獲得效率和可追溯性。要了解有關克利爾沃特的更多信息,請訪問 clearwateranalytics.com。

Logo -

徽標-

声明:本內容僅用作提供資訊及教育之目的,不構成對任何特定投資或投資策略的推薦或認可。 更多信息
    搶先評論