share_log

JA Solar Spúšťa Globálnu Iniciatívu Pre Ekologický Rozvoj Priemyselných a Obchodných Podnikov

PR Newswire ·  Apr 8 10:46

PEKING, 8. apríla 2024 /PRNewswire/ -- Spoločnosť JA Solar, popredný líder v odvetví fotovoltiky (PV), sa ujala vedenia pri spustení prelomovej iniciatívy zameranej na riešenie klimatickej zmeny a podporu udržateľného rozvoja priemyselných a obchodných podnikov v celosvetovom meradle. Vďaka partnerstvu s viac ako tridsiatimi podnikmi na celom svete sa iniciatíva snaží preklenúť sektorové rozdiely a bariéry v priemyselných reťazcoch, a tak pripraviť pôdu pre stratégie ekologického a nízkouhlíkového rozvoja pre priemyselné a obchodné podniky.

JA Solar Launches Global Industrial and Commercial Enterprises Green Development Initiative

Iniciatíva pod názvom Global Industrial and Commercial Enterprises Green Development Initiative zdôrazňuje naliehavú potrebu kolektívne konať v boji proti klimatickej zmene. Prostredníctvom tejto spolupráce sa spoločnosť JA Solar a jej partneri zaviazali zvyšovať povedomie o nízkouhlíkových environmentálnych postupoch, presadzovať snahy v oblasti energetickej účinnosti a znižovania emisií, podporovať rozvoj obehového hospodárstva a uprednostňovať využívanie zelenej energie prostredníctvom technologických inovácií.

Vedúca pozícia spoločnosti JA Solar, ktorá považuje klimatické zmeny za jednu z najdôležitejších výziev našej doby, zdôrazňuje kľúčovú úlohu mobilizácie globálneho priemyselného a obchodného sektora s cieľom dosiahnuť zásadné zmeny. Prostredníctvom súčinnosti svojich kolektívnych vedomostí a zdrojov sa koalícia snaží vytvoriť ekologický, nízkouhlíkový hodnotový reťazec, čím významne prispieva k celosvetovému prechodu na udržateľné hospodárstvo.

Foto:

Disclaimer: This content is for informational and educational purposes only and does not constitute a recommendation or endorsement of any specific investment or investment strategy. Read more
    Write a comment