share_log

Universal Robots Ve MiR, Danimarka'da Yeni Robotik Merkezi Açıyor

Universal Robots Ve MiR, Danimarka'da Yeni Robotik Merkezi Açıyor

环球机器人 Ve MiR,丹麦的新机器人中心
PR Newswire ·  05/15 07:29

Her ikisi de Teradyne Robotics şirketi olan global robotik liderleri Universal Robots (UR) ve Mobile Industrial Robots (MiR), gelişmiş robotik alanında sinerjiyi artırmak ve inovasyonu hızlandırmak için genel merkezlerini paylaşacak.

Teradyne Robotics是全球机器人领导者,包括环球机器人(UR)和移动工业机器人(MiR),以及机器人技术和创新的真知灼见。

ODENSE, Danimarka, 15 Mayıs 2024 /PRNewswire/ -- Danimarkalı işbirlikçi robot (cobot) şirketi Universal Robots ve Danimarkalı AMR (otonom mobil robotlar) üreticisi MiR, bugün Danimarka'nın Odense kentindeki 20.000 m2'lik yeni genel merkezlerinin Büyük Açılışını kutladı.

丹麦欧登塞,2024 年 5 月 15 日 /PRNewswire/ — 丹麦是环球机器人(协作机器人)和丹麦的 AMR(自动移动机器人)ureticisi MiR,bugun Danimarka'nin Odense kentindeki 20.000 m2'lik genel merkezlerininin Buyuük Aclísäni kutladi

Teradyne Robotics ve şirketlerinin yakın zamanda çeşitli işbirliklerini duyurduğu NVIDIA ve Siemens'in de aralarında bulunduğu UR ve MiR'nin global ekosistemlerinden ortakları katıldı.

Teradyne Robotics 也曾在 NVIDIA 和西门子的 AR 和 Mir'nin 全球生态系统中发表过讲话。

Teradyne Robotics Grup Başkanı Ujjwal Kumar, "Bu yeni genel merkezin açılışı, robotik inovasyonda lider iki şirketi bir araya getirdiğimiz için Teradyne Robotics için önemli bir dönüm noktasıdır" dedi. "Halihazırda yüksek talep gören teknolojik kabiliyetlerimizi geliştirmek için artık en uygun ortama sahip olacağız."

Teradyne Robotics Group Baskani Ujjwal Kumar,“但是,新的一般性不言而喻,机器人创新的领导者非常喜欢泰瑞达机器人的偶像”。“哈利哈泽尔达的塔勒普·戈伦技术能力很强大。”

MiR Başkanı Jean-Pierre Hathout, yeni robotik merkezi hakkında şunları söyledi:
"Yeni merkezimiz, inovasyonu teşvik etmek için tasarlandı ve ekiplerimizin otomasyonda devrim yaratacak öncü çözümler geliştirmesi için mükemmel bir ortam sağlıyor. MiR, büyük ve global müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarını karşılamak için teknolojimizi sürekli geliştirerek malzeme taşıma konusunda tek durak noktası olmaya kararlıdır. Yakın zamanda piyasaya sürdüğümüz yapay zeka destekli MiR1200 otonom palet taşıyıcı bu kararlılığın bir örneğidir. Çabalarımızın dönüştürücü etkisine tanıklık etmekten ve MiR ile UR'nin sunduklarını bu son teknoloji tesiste müşterilerimize ve ortaklarımıza sergilemekten heyecan duyuyorum."

MiR Baskani Jean-Pierre Hathout,新的机器人中心说:
“新的一点是,创新的技术可以帮助你实现自动化,并让自动化变得更好。MiR、buüyuk 和 Global muöserilerimizin dechilamak icinkolojimizi surekli surekli gelistirerek malzeme teknolojimizi surekli gelistirerek malzeme malzeme teknolijimizin gelizine malzeme teknolojimizi surekli gelistirerek malzeme teknolijimizin gelizinkYakín zamanda piyasaya suürduguümuz yapay zeka zeka destekli miR1200 otonom palet destekli destekli destekli 1200 otonom palet destekli bi cararlilligkín palet bir arlelligkín bir ornegCbalarímízín do'nuösturuücu etklarikten mekten mekten mekten mekten mekten mekten mekten mekten mekten mekten mekten mekten mekten mekten mekten mekten mekten mekten mekten mekten mekten mekten mekten mekten mekten sunduklaríni bu sunduklari i

Universal Robots Başkanı Kim Povlsen şunu ekledi:
"Kuruluşumuzdan bu yana UR, binlerce müşteri ve yüzlerce ekosistem ortağı için tercih edilen bir platform haline geldi. Bu güzel bina, güçlü tasarım felsefemizi yansıtıyor ve herkes için, her yerde otomasyon sunma misyonumuzu sürdürmemiz için bize mükemmel bir konum sağlıyor."

环球机器人小姐金·波尔森说:
“Kurulusumuzdan bu yana UR,binlerce muüsteri 和 yuzlerce 的生态系统图标是另一个平台 haline geldi。但是 guèzel bina,guüclu'ta'm felsefemizi yansínumuzi yansínumuzi felsefemiz yonumuzu suürdurmemiz icin bir konum suürdurmemiz icin bir konum suürdurmemiz icin bir konum suürdurmemiz icin bir konum suördurmemiz icin bir konu

Gelişmiş otomasyonun dönüştürücü gücü
Açılış kapsamında NVIDIA Robotik ve Bilişim Başkan Yardımcısı Deepu Talla, Siemens Fabrika Otomasyonu CEO'su Rainer Brehm ve Teradyne Robotik Grup Başkanı Ujjwal Kumar'ın katıldığı bir panel düzenlendi. Panelistler, gelişmiş otomasyonun işletmeler ve işyerleri için dönüştürücü gücünün altını çizerek fiziksel yapay zekanın endüstriler genelinde kullanımını tartıştılar.

Gelismis'outomasyonun do'nu'stuüruücu'gucu
他是 NVIDIA Robotik 和 Bilisim Baskan 工程师 Deepu Talla、西门子工厂自动化首席执行官雷纳·布雷姆和泰瑞达机器人集团的首席运营官雷纳·布雷姆和泰瑞达机器人集团的联合创始人。Panelistler,gelismisausyonun isletmeler 和 isyerleri icain do'nu'turuücu'n altèni cücu'n altèni cuziek altíni cuziksel yapay ziksel yapay ziksel yapay ziksel yapay ziksel yapay ziksel endustriler genelinde genelinde kullanikünün altínánün altíni cuziksel yapay ziksel yapay endustriler geneline

Büyük Açılıştan fotoğraflar ve panel tartışmasının kaydı, UR ve MiR sosyal medya kanallarında izlenebilir ve yakında buradan erişilebilir olacaktır.

Buüyuk Acílístan fotograflar 和 panel panel tarkínén pasilénäl kaydi kaylísale kaylánétan fotograflar 和 miR 的社交媒体频道是他们最喜欢的。

Yeni Genel Merkez bilgileri
Fotoğrafları

新通用品牌信息
Fotograflari

UR Hakkında
MiR Hakkında
Teradyne Robotics Hakkında

UR Hakkinda
MiR Hakkinda
Teradyne Robotics 相关信息

Logo -

徽标-

声明:本内容仅用作提供资讯及教育之目的,不构成对任何特定投资或投资策略的推荐或认可。 更多信息
    抢沙发