share_log

KPS CAPITAL PARTNERS NEEMT INNOMOTICS OVER VAN SIEMENS AG

KPS CAPITAL PARTNERS NEEMT INNOMOTICS OVER VAN SIEMENS AG

KPS CAPITAL PARTNERS 对范西门子股份公司不满意
PR Newswire ·  05/17 13:38

EEN WERELDLEIDER IN ELEKTROMOTOREN EN GROTE AANDRIJFSYSTEMEN

电动马达和大型辅助系统领域的世界领袖

NEW YORK, 17 mei 2024 /PRNewswire/ -- KPS Capital Partners, LP ("KPS") heeft vandaag aangekondigd dat het, via een nieuw opgerichte dochteronderneming, een definitieve overeenkomst heeft getekend voor de overname van Innomotics GmbH ("Innomotics" of het "Bedrijf") van Siemens AG ("Siemens") (XTRA:het SIE) voor een ondernemingswaarde van € 3,5 miljard. Voltooiing van de transactie wordt verwacht in het vierde kwartaal van 2024 of het eerste kwartaal van 2025 en is afhankelijk van gebruikelijke afsluitingsvoorwaarden en goedkeuringen.

纽约,2024年5月17日 /PRNewswire/ — KPS Capital Partners, LP(“KPS”)今天宣布,通过一项新的创业公司,为Innomotics GmbH(“Innomotics” 或 “Bedrijnetics” 或 “Bedrijnetics”)的更名确定了结论 f”)来自西门子股份公司(“西门子”)(Xtra: Het SIE),投资350亿欧元的企业。该交易的分期将在2024年的第四季度或2025年的第一季度进行监测,这体现了用户的结算价值和利润。

Innomotics is een toonaangevend wereldwijd leverancier van bedrijfskritische elektromotoren en grote aandrijfsystemen die de processen, bedrijfstijd, efficiëntie en winstgevendheid van klanten optimaliseren. Het Bedrijf produceert een compleet assortiment van laagspanningsmotoren, hoogspanningsmotoren, middenspanning aandrijfsystemen en andere componenten en biedt daarnaast diensten en oplossingen met toegevoegde waarde voor de klant. Het Bedrijf bedient grote, zeer technische eindmarkten met zijn technische expertise en toonaangevende track record van succesvolle projecten. De producten en diensten van Innomotics voldoen aan de zwaarste eisen van zijn klanten en maken aanzienlijke energiebesparingen, decarbonisatie en duurzaamheid mogelijk. Innomotics, met het hoofdkantoor in Neurenberg, Duitsland, genereert ongeveer € 3,3 miljard aan jaaromzet, heeft ongeveer 15.000 mensen in dienst en beschikt over 16 fabrieken in de regio's EMEA, Noord- en Zuid-Amerika en Azië-Pacific.

Innomotics是一家全球领先的企业级电动机和大型辅助系统供应商,该系统可以优化客户的流程、工作时间、效率和盈利能力。该公司生产了各种各样的低压电机,高压电动机,中压辅助系统和其他组件,并为客户提供附加值的服务和解决方案。该公司凭借其技术专业知识和成功项目的卓越往绩,拥有庞大、技术含量极高的终端市场。Innomotics的产品和服务以其客户中最糟糕的产品和服务为基础,使节能、脱碳和耐久性成为可能。Innomotics总部位于德国诺伊伦堡,总共为美国创造了330亿欧元的收入,为15,000名员工提供服务,并在该地区的欧洲、中东和非洲、北美和南美以及亚太地区拥有超过16家工厂。

Michael Psaros, medeoprichter en co-Managing Partner van KPS: "We zijn verheugd dat we Innomotics kunnen overnemen en een bloeiende onafhankelijke onderneming kunnen creëren, gebouwd op het fundament van de 150-jarige geschiedenis van ongeëvenaarde technologische innovatie van het bedrijf. Innomotics is wereldwijd marktleider in elektromotoren en grote aandrijfsystemen. In veel opzichten investeert KPS met Innomotics in de toekomst van de 21e eeuw. Het Bedrijf is goed gepositioneerd om te profiteren van de wereldwijde megatrends van elektrificatie, energie-efficiëntie, digitalisering, verstedelijking en de commercialisering van nieuwe energiebronnen zoals waterstof. We kijken ernaar uit om samen te werken met het senior management en de belanghebbenden van Innomotics om het groeitraject van het Bedrijf en de mogelijkheden voor waardecreatie agressief te versnellen. We danken Siemens om aan KPS het iconische erfgoedbedrijf toe te vertrouwen dat werd opgericht door Werner von Siemens. We zijn er trots op dat 's werelds grootste industriële bedrijven KPS blijven zien als een gelijkwaardige fabrikant en vertrouwde partner."

KPS 媒体作家兼联合管理合伙人迈克尔·普萨罗斯表示:“我们很高兴我们的 Innomotics 能够胜任人们,并且可以建立在其 150 年来未知技术创新的历史基础之上,创造出充满活力的自主创业企业 bedrijf。Innomotics是电动马达和大型自动驾驶系统的全球市场领导者。在 21 年的未来,许多人将 KPS 与 Innomotics 一起投资e 哎哟。该公司地理位置优越,可以从电力、能源效率、数字化、监管和水电等新能源的商业化等全球大趋势中获利。我们从与高级管理层的共同努力以及Innomotics的责任中吸取教训,以消除企业的增长目标和激进的价值创造的可能性。我们感谢西门子向KPS提供由维尔纳·冯·西门子创立的标志性绩效公司。我们很高兴看到KPS是世界上最大的工业企业,也是值得信赖的制造商和值得信赖的合作伙伴。”

Michael Psaros vervolgt: "De overname van Innomotics is opnieuw een bewijs van de kracht van het KPS-platform in Europa. Sinds 2020 heeft KPS 17 bedrijven overgenomen of toegezegd over te nemen voor een totale waarde van meer dan $ 11,5 miljard van toonaangevende bedrijfsverkopers in Duitsland, België, Italië, Ierland, Noorwegen, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk."

迈克尔·普萨罗斯接着说:“Innomotics的统治权是欧洲KPS平台力量的一个例子。自2020年以来,KPS在德国、比利时、意大利、爱尔兰、挪威、瑞士和英国的合资企业的总价值超过11.5亿美元,已经有17家公司占据或增加了。”

Michael Reichle, Chief Executive Officer van Innomotics: "KPS, met zijn bewezen staat van dienst op het gebied van uitmuntende productie en zijn wereldwijde platform, is de ideale eigenaar voor het nieuwe Innomotics. We zullen onze uitgebreide staat van dienst op het gebied van succesvolle technologische innovatie voortzetten en onze klanten producten, oplossingen en diensten van wereldklasse bieden." Michael Reichle vervolgt: "We kijken ernaar uit om nauw samen te werken met KPS en onze getalenteerde mensen, terwijl we doorgaan met het leveren van aanzienlijke waarde voor onze klanten over de hele wereld en het versterken van Innomotics' sterk technologisch leiderschap. Innomotics zal blijven profiteren van een sterk groeipotentieel, gedreven door de op duurzaamheid gerichte vraag naar zeer efficiënte elektrificatie en energieverbruik in de industrie en de samenleving."

Innomotics首席执行官迈克尔·赖希尔表示:“KPS凭借其在卓越生产领域的强大服务水平和全球平台,是新Innomotics的理想所有者。我们在成功的技术创新推动者和我们的客户产品、解决方案和世界一流的服务领域扩大了我们的广泛服务水平。”迈克尔·赖希尔接着说:“我们希望通过与KPS和我们的才华横溢的人一起工作来赚钱,但我们只是在为全世界的客户提供无与伦比的价值,以及增强Innomotics强大的技术领导者的力量。Innomotics将从强大的增长潜力中获利,这要归因于在工业和共同生活中实现更高效的电气化和能源消耗。”

Paul Weiss, Rifkind, Wharton & Garrison LLP en Gleiss Lutz traden op als juridisch adviseur en Bank of America en Lazard traden op als financieel adviseurs van KPS. Toegezegde schuldfinanciering om de transactie te ondersteunen is verstrekt door Barclays, Citibank, Goldman Sachs, Intesa Sanpaolo, Morgan Stanley, MUFG Bank, Standard Chartered Bank, UBS en UniCredit.

保罗·韦斯、里夫金德、沃顿和加里森律师事务所和格莱斯·卢茨担任法律顾问,美国银行和拉扎德担任KPS的财务顾问。支持该交易的贷款融资由巴克莱、花旗银行、高盛、Intesa Sanpaolo、摩根士丹利、三菱日联银行、渣打银行、瑞银和联合信贷银行提供。

Over Innomotics
Innomotics GmbH is een wereldwijd toonaangevend leverancier van elektromotoren en grote aandrijfsystemen. Het Bedrijf verenigt de kracht van diepgaande technische expertise en toonaangevende innovatie in elektrische oplossingen voor verschillende industrieën en regio's. Met zijn betrouwbare ervaring van meer dan 150 jaar technische expertise ligt Innomotics al lange tijd deel mee aan de basis van betrouwbare mechaniek voor industrieën en infrastructuur wereldwijd. Door de meest efficiënte producten en bewezen expertise van het Bedrijf te combineren met baanbrekende innovatie, blijft Innomotics de industriële efficiëntie, elektrificatie, duurzaamheid, decarbonisatie en digitalisatie voor zijn klanten verbeteren. Innomotics heeft zijn operationele hoofdkantoor in Neurenberg, Duitsland, en is een volledige dochteronderneming van Siemens AG. Het Bedrijf heeft wereldwijd ongeveer 15.000 mensen in dienst. Met 16 fabrieken en een uitgebreide verkoop- en serviceorganisatie in 49 landen heeft Innomotics een uitgebalanceerde wereldwijde aanwezigheid in verschillende regio's en sectoren in een veerkrachtige en groeiende markt. Voor meer informatie, ga naar .

Over Innomotics
Innomotics GmbH是一家全球领先的电动机和大型辅助系统供应商。该公司汇集了深厚的技术专业知识和引人注目的电气解决方案创新,适用于不同行业和地区。凭借其150多年的技术专业知识的可靠经验,Innomotics长期以来一直深深地扎根于全球工业和基础设施可靠机制的基础上。通过将企业中最高效的产品和丰富的专业知识与突破性的创新相结合,Innomotics可以改善其客户的工业效率、电气化、耐久性、脱碳和数字化。Innomotics在德国纽伦堡设有运营总部,是西门子股份公司的全资子公司。该公司在全球范围内共有15.000名服务人员。Innomotics在49个国家拥有16家工厂和一个广泛的销售和服务组织,在强大而不断增长的市场中,在不同地区和行业中拥有卓越平衡的全球领先地位。欲了解更多信息,请前往。

Over KPS Capital Partners, LP
KPS is via haar gelieerde managemententiteiten de beheerder van de KPS Funds, een familie van beleggingsfondsen met ongeveer $ 21,4 miljard aan vermogen onder beheer (per 31 december 2023). Al meer dan drie decennia werken de partners van KPS uitsluitend aan het genereren van aanzienlijke vermogensgroei aan de hand van controlerende aandelenbeleggingen in productie- en industriële bedrijven in een breed scala aan sectoren, waaronder basismaterialen, merkproducten voor de consument, de gezondheidszorg en luxeproducten, auto-onderdelen, kapitaalgoederen en algemene productie. KPS creëert waarde voor haar investeerders door constructief samen te werken met getalenteerde managementteams om bedrijven beter te maken en genereert beleggingsrendementen door de strategische positie, het concurrentievermogen en de winstgevendheid van haar portfoliobedrijven structureel te verbeteren, in plaats van voornamelijk te vertrouwen op financiële hefboomwerking. De portfoliobedrijven van de KPS Funds genereren momenteel een totale jaaromzet van ongeveer $ 20,3 miljard, exploiteren 222 productiefaciliteiten in 26 landen en hebben wereldwijd ongeveer 48.000 werknemers, rechtstreeks en via joint ventures (per 31 december 2023). De beleggingsstrategie en portefeuillebedrijven van KPS worden in detail beschreven op .

关于 KPS 资本合伙人,LP
KPS是通过其关联的管理实体管理KPS基金的管理者,KPS基金是一个资产家族,在管理下拥有总额为2140亿美元的电力(截至2023年12月31日)。在三十年多的时间里,KPS的合作伙伴在生产和工业企业中以各种规模的生产和工业企业的控制性行动推动了无数的电力增长,包括基础材料,面向消费者的品牌产品,医疗保健和奢侈品,汽车零部件,资本资产和一般生产。KPS通过建设性组织为其投资者创造价值,同时与才华横溢的管理团队合作,通过战略立场、竞争力以及结构性投资组合企业的胜利情绪来更好地创造企业并产生投资回报,但不管怎样,你一定会相信金融业的 hefboomwerking。KPS Funds的投资组合公司目前共产生了约203亿美元的年度总收入,在26个国家开采了222家生产设施,全球共有48.000名员工、合法雇员和通过合资企业(截至2023年12月31日)。详细描述了KPS的投资策略和投资组合业务。

Over KPS Capital Partners, LP in Duitsland
KPS, met het Europese hoofdkantoor in Frankfurt, Duitsland, heeft activiteiten overgenomen van toonaangevende industriële bedrijven in Duitsland. KPS nam Chassis Brakes International over van Robert Bosch GmbH, Waupaca Foundry van thyssenkrupp AG, TaylorMade van adidas AG en kondigde onlangs de op handen zijnde overname aan van Sport Group van Equistone Partners. De voormalige portefeuillebedrijven van KPS hebben ook overnames afgerond van toonaangevende Duitse bedrijven, waaronder de overname door American & Efird van het in Duitsland gevestigde Gütermann Holdings SE en de strategische partnerschap en het minderheidsbelang van Motor Coach Industries met/in Daimler AG in de Noord-Amerikaanse over-the-road touringcarsector. Momenteel genereren portefeuillebedrijven van KPS € 2,0 miljard aan inkomsten en hebben ze negen productiefaciliteiten met meer dan 5.200 werknemers in Duitsland (exclusief de op handen zijnde overnames van Sport Group en Innomotics).

关于 KPS Capital Partners,德国有限责任合伙人
KPS的欧洲总部设在德国法兰克福,其活动涵盖了德国领先的工业企业。KPS将底盘制动器国际公司命名为罗伯特·博世有限公司、蒂森克虏伯股份公司的沃帕卡铸造厂、阿迪达斯股份公司的泰勒制动器国际公司,并随后由Equistone Partners亲自改名为体育集团。KPS以前的投资组合企业在过度竞争的德国企业之后也存在一些名称,而美国人与埃菲尔德在德国的统治下,古特曼控股股份公司和战略合作伙伴关系以及汽车客车工业的次要地位等戴姆勒股份公司在北美的越野旅行车领域。目前,KPS的投资组合业务收入为2亿欧元,他们在德国拥有超过5,200名员工(体育集团和Innomotics公司除外)拥有六个生产设施。

Over Siemens AG
Siemens is een toonaangevend technologiebedrijf dat zich richt op industrie, infrastructuur, transport en gezondheidszorg. Van efficiëntere fabrieken, veerkrachtige toeleveringsketens en slimmere gebouwen en netwerken, tot schoner en comfortabeler transport en geavanceerde gezondheidszorg, Siemens creëert doelgerichte technologie die echte waarde toevoegt voor klanten. Door de echte wereld en de digitale wereld te combineren, stelt Siemens zijn klanten in staat om hun industrieën en markten te transformeren en hen te helpen om het dagelijks leven voor miljarden mensen te veranderen. Siemens heeft ook een meerderheidsbelang in de beursgenoteerde onderneming Siemens Healthineers, een wereldwijd toonaangevende leverancier van medische technologie die de toekomst van de gezondheidszorg vormgeeft. In het boekjaar 2023, dat eindigde op 30 september 2023, genereerde de Siemens Groep een omzet van € 77,8 miljard en een nettoresultaat van € 8,5 miljard. Op 30 september 2023 had Siemens wereldwijd ongeveer 320.000 mensen in dienst. Voor meer informatie, ga naar .

关于西门子股份公司
西门子是一家领先的技术公司,专注于工业、基础设施、运输和医疗保健。从高效的工厂、强大的交付草图和更纤细的建筑和网络,到更舒适的运输和先进的医疗保健,西门子创造了为客户提供真正价值的doelgerichte技术。通过将真实世界和数字世界结合起来,西门子让客户能够改变自己的行业和市场,然后帮助数十亿人改变日常生活。西门子在西门子Healthineers的企业中也拥有多项荣誉,西门子Healthineers是一家全球领先的医疗技术供应商,其未来将成为gezondheidszorg的未来。在2023年9月30日结束的2023年会计年中,西门子集团产生了77,8亿欧元的净收益和850亿欧元的净业绩。2023 年 9 月 30 日,西门子全球共有 320,000 名员工。欲了解更多信息,请前往。

Toekomstgerichte uitspraken
Dit persbericht bevat "toekomstgerichte uitspraken", waaronder uitspraken over de voorgenomen transactie. Toekomstgerichte verklaringen zijn over het algemeen te herkennen aan het gebruik van woorden als "anticiperen", "geloven", "voortzetten", "zouden kunnen", "schatten", "verwachten", "voorspellen", "voornemen", "kunnen", "plannen", "project", "potentieel", "nastreven", "zouden moeten", "denken", "zullen", "zouden" en soortgelijke uitdrukkingen, of aan het gebruik van toekomstige data. Toekomstgerichte verklaringen in dit document omvatten, zonder beperking, verklaringen over de verwachtingen van de onderneming met betrekking tot de voltooiing, timing en verwachte effecten van de voorgenomen transactie. Deze toekomstgerichte uitspraken zijn onderhevig aan aannames, risico's en onzekerheden die op elk moment kunnen veranderen, en lezers worden er daarom op gewezen dat de werkelijke resultaten wezenlijk kunnen verschillen van die uitgedrukt in toekomstgerichte uitspraken. Factoren die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten afwijken zijn onder andere: het zich voordoen van een gebeurtenis, verandering of andere omstandigheden die aanleiding zouden kunnen geven tot de beëindiging van de definitieve overeenkomst of die er anderszins toe zouden kunnen leiden dat de hierin beoogde transactie niet wordt gesloten; het onvermogen van het Bedrijf, KPS of Siemens om te voldoen aan de voorwaarden voor het sluiten van de overeenkomst; en andere risico's en onzekerheden. Het Bedrijf neemt geen verplichting op zich om toekomstgerichte verklaringen bij te werken als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige ontwikkelingen of anderszins, tenzij dit uitdrukkelijk wettelijk vereist is. Alle toekomstgerichte uitspraken in dit document worden in hun geheel gekwalificeerd door deze waarschuwingsverklaring.

Toekomstgerichte uitspraken
这份新闻简报包含 “toekomstgerichte uitspraken”,其中涉及先前的交易。Toekomstgerichte 声明在使用单词作为 “预言者”、“geloven”、“voortzetten”、“zouden kunnen”、“schatten”、“veorwachten”、“voornemen”、“voornemen”、“kunnen” 等词语时,可以认出这些词语、“规划”、“项目”、“潜力”、“追踪”、“向前迈进”、“denken”、“zullen”、“zouden” 和类似的出版物,或未来数据的使用。本文档中的 Toekomstgerichte 声明包括对企业的关注以及对先前交易的投票、时机和等待效果的陈述,但不包括任何限制。这些未来的判决对任何时刻都可能发生变化的名称、风险和不确定性不屑一顾,而读者则认为工作结果可能与未来法庭的差异很大 hte uitspraken。错误可能表明工作结果不在其他因素之下:某一行为的先决条件,改变其他观点,引导者可以从安徒生到祖登的绝对过度竞争中获得更大的好处可以说,这笔交易尚未关闭;企业、KPS或西门子在超额交易结束之前必须遵循先决条件;以及其他风险和不确定性。该企业对未来法院的声明不存在任何疑问,即关注安徒生的新信息,未来的开发工作,但这种可打印的潮流是必需的。此文档中所有未来法院的内容都将通过本次警报的资格认证。

Logo -

徽标-

声明:本内容仅用作提供资讯及教育之目的,不构成对任何特定投资或投资策略的推荐或认可。 更多信息
    抢沙发