share_log

Dematic Benoemd Tot Nichespeler in Het 2024 Gartner Magic Quadrant Voor Magazijnbeheersystemen

Dematic Benoemd Tot Nichespeler in Het 2024 Gartner Magic Quadrant Voor Magazijnbeheersystemen

德马泰克在 2024 年 Gartner 杂志管理系统魔力象限中向所有利基玩家致敬
PR Newswire ·  05/10 12:36

Dematic in een goede positie om WMS, WCS, software en optimalisatieaanbiedingen voor klanten te transformeren, te leiden, op elkaar af te stemmen en te consolideren

德马泰克在 WMS、WCS、软件和优化计划方面持良好的立场,以帮助客户转型、引导、了解投票和整合

ATLANTA, 10 mei 2024 /PRNewswire/ -- Dematic heeft vandaag aangekondigd dat het is uitgeroepen tot Niche Player in het Gartner Magic Quadrant voor Warehouse Management Systemen (WMS) 2024.

亚特兰大,2024年5月10日 /PRNewswire/ — 德马泰克今天宣布,它已在2024年Gartner仓库管理系统(WMS)魔力象限中向利基企业发布。

Dematic WMS harmoniseert handmatige en geautomatiseerde processtromen binnen magazijn- en distributiecentrumactiviteiten voor meer zichtbaarheid, controle en besluitvorming. Het integreert mogelijkheden voor planning, arbeidsbeheer en naleving in een breed scala aan branches, waaronder algemene goederen, kruidenierswaren, voeding en dranken, en kleding.

德马泰克 WMS 在仓库和分销中心活动中协调手动和自动化的处理流程,以实现更高的可视性、控制和解析能力。它整合了规划、工作管理和调解的各种可能性,包括一般的食物、生物、饮料和服装。

"Wij geloven dat deze erkenning een bevestiging is van Dematic's softwarestrategie en ons vermogen om innovatieve oplossingen aan onze klanten te leveren," zegt Deidre (Dee) Cusack, executive vice president, wereldwijde producten en oplossingen bij Dematic. "Software is een belangrijk onderdeel van de Dematic-portfeuille. Onze technologische evolutie heeft zich uitgebreid van een toonaangevende leverancier van automatisering voor Materials Handling Equipment (MHE) naar een focus op softwareontwikkeling. Dit biedt klanten een geïntegreerd ecosysteem waarin hardware en software harmonieus samenwerken. Met ons softwareplatform van de volgende generatie en Dematic WMS kunnen klanten zich aanpassen aan veranderende bedrijfsbehoeften. Dematic zal hen hierbij bijstaan als betrouwbare partner."

德马泰克全球产品和解决方案执行副总裁戴德雷(迪)库萨克说:“我们相信这种发现来自德马泰克的软件战略,也是为我们的客户提供创新解决方案的动力。”“软件是 DematicPortfeuille 的重要组成部分。我们的技术发展使一家领先的物料搬运设备(MHE)自动化供应商发展到专注于软件开发。它为客户提供了一个集成的生态系统,使硬件和软件和谐地协同工作。借助我们的下一代软件平台和德马泰克 WMS,客户可以适应不断变化的企业需求。德马泰克将成为可靠的合作伙伴。”

De mogelijkheden van Dematic's cloudplatform van de volgende generatie omvatten intelligente orkestratie, configureerbare workflows, samenstelbare architectuur, AI/ML-gedreven autonomie, gebruiksvriendelijke interface en dashboards.

德马泰克下一代云平台的可能性包括智能编排、可配置的工作流程、可编程架构、人工智能/机器学习驱动的自主权、易于使用的界面和仪表板。

Dematic's WMS-softwaremogelijkheden zijn overgenomen door meer dan 500 magazijnen wereldwijd om de complexe activiteiten van klanten te beheren.

德马泰克的 WMS-SoftwareMogelijkheden 由全球 500 多家杂志汇编,旨在管理客户的复杂活动。

Bij de beoordeling werden specifieke criteria zoals de algehele volledigheid van de visie en het vermogen om uit te voeren, onder de loep genomen. Bekijk een gratis exemplaar van het Magic Quadrant-rapport voor meer informatie over de sterke en zwakke punten van Dematic hier.

在评分中,有特定的标准,例如视觉的代数和逃脱的力量,在循环基因组下。在此处查看魔力象限报告的免费示例,了解有关德马泰克强项和弱点的更多信息。

Ga voor meer informatie over Dematic naar dematic.com en volg ons op LinkedIn, Facebook en X.

前往 dematic.com 了解有关德马泰克的更多信息,然后在 LinkedIn、Facebook 和 X 上关注我们。

Gartner Disclaimer
Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die wordt afgebeeld in zijn onderzoekspublicaties en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te kiezen met de hoogste beoordelingen of een ander predicaat. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke uitspraken. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel. GARTNER is een gedeponeerd handelsmerk en dienstmerk van Gartner en MAGIC QUADRANT is een gedeponeerd handelsmerk van Gartner, Inc. en/of aan Gartner gelieerde dochterondernemingen in de VS en internationaal, en deze merken zijn met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.

加特纳免责声明
Gartner 没有单一的供应商、产品或服务显示在其研究出版物中,并建议技术使用者不要仅凭最高评分或其他预测来选择供应商。Gartner的研究出版物来自于Gartner的研究组织以及mogen的研究组织,并不能作为事实论者来表达。Gartner 希望所有明示或暗示的担保,包括为已付款目标提供的所有销售保证或历史保证。GARTNER是Gartner的专属商标和服务商,MAGIC QUADRANT是Gartner公司和/或Gartner在VS和国际上与Gartner类似的dochternernedernedernemingen的授权商标,这些品牌是使用图腾的。所有权利都是前提的。

Over Dematic
Dematic ontwerpt, bouwt en ondersteunt intelligente automatiseringsoplossingen die de toekomstige handel voor haar klanten in productie, opslag en distributie mogelijk maken en ondersteunen. Met onderzoeks- en ontwikkelingscentra, productiefaciliteiten en servicecentra in meer dan 26 landen heeft het wereldwijde Dematic-netwerk van meer dan 10.000 werknemers geholpen bij het realiseren van succesvolle installaties voor een aantal van 's werelds toonaangevende merken. Dematic is gevestigd in Atlanta en is onderdeel van de KION Group, een van 's werelds grootste leveranciers van industriële trucks en supply chain-oplossingen.

关于 Dematic
德马泰克设计、构建和支持智能自动化解决方案,可以为其客户在生产、存储和分销方面的未来交易创造和支持。凭借遍布超过26个国家的研究和开发中心、生产设施和服务中心,全球超过10,000名员工的Dematic网络帮助他们成功安装了许多全球知名品牌。德马泰克总部位于亚特兰大,是凯昂集团的一部分,凯昂集团是世界上最大的工业卡车和供应链解决方案供应商之一。

Neem contact op met
Yolanda Kokayi
[email protected]

联系我
尤兰达·科卡伊
[电子邮件保护]

Disclaimer:
Dit persbericht en de informatie die het bevat zijn uitsluitend ter informatie bedoeld en vormen geen prospectus of verkoopaanbod of uitnodiging tot het aanbieden of aankopen van effecten in de Verenigde Staten of in enig ander rechtsgebied. Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen die onderhevig zijn aan meerdere risico's en onzekerheden. Toekomstige resultaten kunnen wezenlijk verschillen van de resultaten die worden beschreven in deze toekomstgerichte verklaringen als gevolg van bepaalde factoren, bijvoorbeeld veranderingen in zakelijke, economische en concurrentievoorwaarden, veranderingen in regelgeving, resultaten van technische studies, wisselkoersschommelingen, onzekerheden in geschillen of onderzoeksprocedures en de beschikbaarheid van financiering. Wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor het actualiseren van de toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht.

免责声明:
本新闻简报及其所包含的信息是指向美国或其他司法管辖区提供或公开招股说明书或公开招股说明书的信息。这份新闻简报包含未来法院的声明,这些陈述对多重风险和不安全感的担忧。未来的结果可能与本次未来法院的声明中所描述的结果差异很大,例如有差异的因素,例如商业、经济和竞争价值的变化,规则的变化,结果技术研究、相互交流、研究程序中的不确定性以及融资的可行性。在本新闻简报中,我们对未来法院声明的更新没有接受任何可能的担忧。

Logo -

徽标-

声明:本内容仅用作提供资讯及教育之目的,不构成对任何特定投资或投资策略的推荐或认可。 更多信息
    抢沙发