share_log

EPAM Door LinkedIn Benoemd Tot Topbedrijf in Europa

EPAM Door LinkedIn Benoemd Tot Topbedrijf in Europa

EPAM Door LinkedIn Benoemd 在欧洲名列前茅
PR Newswire ·  04/23 14:57

2024 LinkedIn Top Companies List erkent EPAM's effectiviteit in het versterken van teams met de tools en middelen die nodig zijn voor succesvolle klanttransformaties.

2024 年 LinkedIn 最佳公司名单体现了EPAM在利用成功的客户转型所需的工具和工具加强团队方面的有效性。

NEWTOWN, Pa., 23 april 2024 /PRNewswire/ -- EPAM Systems, Inc. (NYSE: EPAM), een toonaangevend bedrijf in digitale transformatiediensten en productontwikkeling, heeft vandaag aangekondigd dat het door LinkedIn is uitgeroepen tot beste werkplek voor carrièregroei in Europa. EPAM kreeg ook de 1e plaats in Spanje en staat als nummer 5 gerangschikt in Nederland op de 2024 LinkedIn Top Companies List voor professionele groei en ontwikkeling, en als topbedrijf voor technologie en innovatie in Spanje.

宾夕法尼亚州纽敦,2024 年 4 月 23 日 /PRNewswire/ — EPAM Systems, Inc (纽约证券交易所股票代码:EPAM)是数字化转型服务和产品开发领域的领先公司,今天宣布,LinkedIn已成为欧洲职业发展的最佳工作场所。EPAM 也获得了第一名 西班牙 同时也是排名第 5 的选手 荷兰 入选 2024 年 LinkedIn 专业成长和开发最佳公司名单,以及技术和创新的顶级公司 西班牙

EPAM Recognized by LinkedIn as a Top Company in Europe for Professional Development and Growth
EPAM 被 LinkedIn 评为欧洲专业发展和成长领域的顶级公司

"Het voelt geweldig om erkend te worden voor het creëren van een werkplek waar ons team echt kan schitteren," zegt Larry Solomon, SVP, Chief People Officer bij EPAM. "We hebben altijd geloofd in het helpen van mensen om samen met ons te groeien, terwijl we uitstekende resultaten leveren voor onze klanten. We zijn er trots op dat we onbeperkte mogelijkheden voor leren en ontwikkeling bieden. Het gaat erom nieuwe vaardigheden te ontdekken, mentoren te vinden en je carrière echt vooruit te helpen - dat is waar wij voor staan."

EPAM高级副总裁兼首席人事官拉里·所罗门说:“能在我们团队真正能干的工作场所的职业生涯中获得认知真是太棒了。”“我们一直坚信人们帮助我们共同成长,但我们为我们的客户提供了卓越的成果。我们很高兴我们为学习和开发提供了无限的可能性。他们会发现新的技能,寻找导师,你的职业生涯真的可以得到帮助——这就是我们为你提供帮助的地方。”

LinkedIn's Top Companies 2024 lijst voor beste werkgevers voor loopbaanontwikkeling is gebaseerd op hoe werknemers vooruitgaan en zich bijscholen binnen een bedrijf en op hun carrièrepad op lange termijn. Door de unieke LinkedIn-gegevens van miljoenen professionals te analyseren, worden topbedrijven geselecteerd aan de hand van een evaluatie van acht pijlers die verband houden met een hoog niveau van professionele ontwikkeling en carrièregroei: vaardigheidsontwikkeling, affiniteit met het bedrijf, genderdiversiteit, mogelijkheid om promotie te maken, opleidingsachtergrond, externe kansen, stabiliteit van het bedrijf en aanwezigheid van werknemers in het land.

LinkedIn 的 2024 年顶级公司名单 loopbaanontwikkeling 的最佳工人是基于员工在公司内部和职业生涯的长期发展和职业发展情况。通过数百万专业人士的独特LinkedIn数据进行分析,在对八名具有高水平的专业开发和职业生涯增长相联系的枪手的评估中选出了顶级企业:技能开发,与企业的亲和力,性别多样性,晋升的可能性,培训背景,外部机会,企业的稳定性和该国员工的稳定性。

EPAM helpt klanten hun bedrijf opnieuw vorm te geven door middel van een digitale lens, waarbij een team van consultants, ontwerpers, architecten en ingenieurs van wereldklasse wordt ingezet. EPAM heeft meer dan 150 leveringscentra in 55 landen. Het bedrijf is een wereldwijde hub voor diversiteit en innovatie, waar multidisciplinaire teams geïntegreerde strategie, technologieconsulting, digitale engineering, cloud en AI-gebaseerde transformatiediensten leveren aan wereldwijde ondernemingen en ambitieuze startups.

EPAM 帮助客户通过数码镜头创建公司新形式,这是一个由世界一流的顾问、设计师、建筑师和工程师组成的团队。EPAM 在 55 个国家/地区拥有 150 多个配送中心。该公司是全球多元化和创新中心,多学科团队在这里为全球企业和雄心勃勃的初创公司提供综合战略、技术咨询、数字工程、云和基于人工智能的转型服务。

Deze prestaties van LinkedIn voegen zich bij een groeiende lijst van 2024-erkenningen voor EPAM, waaronder, maar niet beperkt tot:

LinkedIn的这些业绩已添加到2024年EPAM的不断增长的清单中,因此,但不限于:

  • 'Beste werkgever ter wereld' door Glassdoor, Built In en kununu
  • Top IT Sourcing Vendor in Europa door Whitelane Research
  • Top IT Sourcing Vendor in Nederland door Whitelane Research
  • Uitgeroepen tot leider in drie IDC Marketscape-rapporten: Software-engineeringsdiensten, Experience Build-diensten en Experience Design-diensten
  • Glassdoor的 “世界上最好的工具”,内置和可用
  • Whitelane Research 提供的欧洲顶级 IT 采购供应商
  • Whitelane Research 的荷兰顶级 IT 采购供应商
  • 在三份 IDC Marketscape 报告中向所有领导者致意:软件工程服务、体验构建服务以及体验设计服务

Ga voor meer informatie over carrièremogelijkheden bij EPAM naar .

前往 EPAM 获取有关 carrie'remogelijkheden 的更多信息

OVER EPAM SYSTEMS

通过 EPAM 系统

Sinds 1993 gebruikt EPAM Systems, Inc. (NYSE: zijn expertise op het gebied van software engineering om een toonaangevende wereldwijde leverancier van digital engineering, cloud en AI-gebaseerde transformatiediensten te worden, en een toonaangevende business en experience consulting partner voor wereldwijde ondernemingen en ambitieuze startups. We pakken de transformatie-uitdagingen van onze klanten aan door de geïntegreerde strategie, ervaring en technologieconsultancy van EPAM Continuum te combineren met onze meer dan 30 jaar technische uitvoering om de time-to-market van onze klanten te versnellen en meer waarde te halen uit hun innovaties en digitale investeringen.

自1993年以来,公司成立了EPAM Systems, Inc.(纽约证券交易所):他在软件工程领域的专业知识为全球领先的数字工程、云和基于人工智能的转型服务提供商,并为全球企业和雄心勃勃的初创公司提供卓越的业务和体验咨询合作伙伴。我们将我们的客户的变革成就与EPAM Continuum的综合战略、经验和技术咨询相结合,再加上我们30多年的技术成果,以缩短客户的上市时间,并从创新和数字化投资中获得更多价值斯特林根。

We leveren wereldwijd, maar werken lokaal met onze deskundige teams van consultants, architecten, ontwerpers en ingenieurs. Zo maken we de toekomst tastbaar voor onze klanten, onze partners en onze mensen overal ter wereld.

我们生活在世界各地,但与我们的专业团队合作,包括顾问、建筑师、设计师和工程师。因此,让我们成为我们的客户,我们的合作伙伴和整个世界的人们未来的快乐。

Wij geloven dat de juiste oplossingen het leven van mensen verbeteren en een concurrentievoordeel voor onze klanten in diverse sectoren bieden. Ons denken uit zich in de ervaringen, producten en platforms die we ontwerpen en op de markt brengen.

我们认为,正当的解决方案可以改善人们的生活,并为我们在不同领域的客户提供竞争优势。我们深知我们开发的经验、产品和平台,以及在市场上所带来的好处。

Toegevoegd aan de S&P 500 en de Forbes Global 2000 in 2021 en erkend door Glassdoor als Best Workplace in 2023 en 2024, bedienen onze multidisciplinaire teams klanten op zes continenten. We zijn er trots op dat we zijn uitgeroepen tot de top 15-bedrijven in Informatietechnologische Diensten in de Fortune 1000 en dat we worden erkend als leider in de IDC MarketScapes voor Worldwide Experience Build Services, Worldwide Experience Design Services en Worldwide Software Engineering Services en als leider in het 2023 Gartner Magic Quadrant voor Custom Software Development Services, Worldwide.*

2021年加入标准普尔500指数和福布斯全球2000强,并被Glassdoor评为2023年和2024年最佳工作场所,我们的多学科团队的客户遍布六大洲。我们很高兴我们在《财富》1000强中被评为信息技术服务领域的前15家公司,我们被公认为IDC MarketScapes的全球体验建设服务、全球体验设计服务和全球软件工程服务的领导者,也是2023年Gartner的领导者 魔力象限 用于全球定制软件开发服务。*

Lees meer op en volg ons op LinkedIn.

在上阅读更多 然后关注我们 领英

*Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of service die in zijn onderzoekspublicaties wordt afgebeeld en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te kiezen met de hoogste beoordelingen of andere aanduiding. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke uitspraken. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

*Gartner 不向其研究出版物中显示的唯一供应商、产品或服务提供商,并建议技术使用者不要只向供应商提供最高评分或其他建议。Gartner的研究出版物来自于Gartner的研究组织以及mogen的研究组织,并不能作为事实论者来表达。Gartner 希望所有的保证,无论是明示的还是隐含的,都包括为已付款目标提供的所有销售保证或历史保证。

Toekomstgerichte uitspraken
Dit persbericht bevat schattingen en uitspraken die toekomstgerichte uitspraken kunnen zijn overeenkomstig de safe harbor bepalingen van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995, waarvan de nauwkeurigheid noodzakelijkerwijs onderhevig is aan risico's, onzekerheden en aannames over toekomstige gebeurtenissen die mogelijk niet nauwkeurig blijken te zijn. Onze schattingen en toekomstgerichte uitspraken zijn voornamelijk gebaseerd op onze huidige verwachtingen en inschattingen van toekomstige gebeurtenissen en trends die onze activiteiten en activiteiten beïnvloeden of kunnen beïnvloeden. Deze verklaringen kunnen woorden bevatten als "kan", "zal", "moet", "gelooft", "verwacht", "voorziet", "is van plan", "schat" of soortgelijke uitdrukkingen. Deze toekomstige gebeurtenissen en trends kunnen onder andere betrekking hebben op ontwikkelingen met betrekking tot de oorlog in Oekraïne en escalatie van de oorlog in de omliggende regio, politieke en burgerlijke onrust of militaire acties in de regio's waar we zakendoen en actief zijn, moeilijke omstandigheden op de wereldwijde kapitaalmarkten, valutamarkten en de bredere economie, en het effect dat deze gebeurtenissen kunnen hebben op de vraag van klanten en onze omzet, activiteiten, toegang tot kapitaal en winstgevendheid. Andere factoren die ervoor kunnen zorgen dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de uitgesproken of geïmpliceerde resultaten, zijn algemene economische omstandigheden, de risicofactoren die worden besproken in het meest recente jaarverslag van het bedrijf op formulier 10-K en de factoren besproken in de driemaandelijkse rapporten van het bedrijf op Formulier 10-Q, met name onder de kopjes "Management's Discussion and Analysis of Financial Condition and Results of Operations" en "Risicofactoren" en andere indieningen bij de Securities and Exchange Commission. Hoewel we van mening zijn dat deze schattingen en toekomstgerichte verklaringen gebaseerd zijn op redelijke aannames, zijn ze onderhevig aan verschillende risico's en onzekerheden en zijn ze gebaseerd op informatie die we op dit moment tot onze beschikking hebben. EPAM verplicht zich niet om toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins, tenzij dit verplicht is onder de van toepassing zijnde effectenwetgeving.

Toekomstgerichte uitspraken
这份新闻简报包含了未来法院可能发表的声明中包含了安全港的条款,即 1995 年《私人证券诉讼改革法》中的安全港条款,因此 nauwkeurigheid noderheid noderheid noderheijs underhevig 是一种风险、非安全性以及代币名称可能不会出现任何错误的看法。我们的分歧和未来判决以我们当前的观察和对未来行为和趋势的了解为基础,这些观点和趋势表明我们的活动和活动可能被限制或可能被剥夺。这些陈述可能包括 “kan”、“zal”、“moet”、“gelooft”、“verwacht”、“vorziet”、“voorziet”、“是计划”、“聊天” 或类似的出版物。这些未来的事态发展和趋势可能存在于其他讨论之下,包括在Oekraiene的战争以及该地区战争的升级,政治和汉堡式的战争在该地区的战争升级,政治和汉堡式的战争在该地区的军事行动中,我们的税收和这些行为对全球资本市场、货币市场和更宽松的经济体现了活跃的态度,以及这些行为可能对客户的问责和我们的领域、活动、资本和盈利能力产生的影响 ID。其他因素可能使人感到失望,即工作业绩的差异很大,有说服力或复杂的业绩,总的经济学观点,在企业最近的年度差异中可以说的风险因素在10-K表单上,公司在10-Q表中提出的三份报告中所述的因素,在 “管理层对财务状况和经营业绩的讨论和分析” 和 “风险因素” 等副本下,向证券交易所发表的其他建议佣金。但是,我们认为这些分歧和未来的陈述是以可爱的名字为基础的,他们对不同的风险和不安全感感到不安,它们是基于我们目前所拥有的信息。EPAM verplicht zich 对未来的判决不满意,也不是在关注安徒生的新信息、未来的事态发展,但这种影响是在应用的后期效果范围之内。

Foto -
Logo -

照片-
徽标-

声明:本内容仅用作提供资讯及教育之目的,不构成对任何特定投资或投资策略的推荐或认可。 更多信息
    抢沙发