share_log

France Active Gebruikt Clearwater Analytics Met Succes Voor Een Optimale Beleggingsadministratie

France Active Gebruikt Clearwater Analytics Met Succes Voor Een Optimale Beleggingsadministratie

法国积极使用Clearwater分析成功实现最佳投资管理
PR Newswire ·  04/09 09:03

Hoge transparantie, naleving van Franse GAAP en algemeen overzicht van beleggingen met Clearwater

高透明度、法国公认会计原则以及与克利尔沃特合作的总体概述

BOISE, Idaho en PARIJS, 9 april 2024 /PRNewswire/ -- Clearwater Analytics (NYSE: CWAN), een toonaangevende leverancier van SaaS-gebaseerde oplossingen voor beleggingsbeheer, accounting, rapportage en analyse, heeft vandaag aangekondigd dat France Active na een aanloopperiode van vijf maanden live is gegaan op het Clearwater platform. Hiermee wil het de boekhouding van hun beleggingen vereenvoudigen en het verslagleggingsproces centraliseren. France Active voegt zich bij de ruim 60 organisaties in Frankrijk die Clearwater gebruiken. Het bedrijf heeft gekozen voor het bekroonde SaaS-platform van Clearwater om te blijven voldoen aan de lokale boekhoudstandaarden, in lijn met de markt en de toezichthouders.

爱达荷州博伊西和巴黎,2024年4月9日 /PRNewswire/ — Clearwater Analytics(纽约证券交易所代码:CWAN)是总部位于萨斯的资产管理、会计、报告和分析解决方案的领先供应商,今天宣布France Active将在五个月的直播期内上线已在克利尔沃特平台上运行。Hiermee 将简化其注册账单,并集中管理退货流程。France Active已加入使用克利尔沃特的法国60个组织。该公司已被选为Clearwater的SaaS平台,该平台旨在与市场和租户保持同步,与当地的书商保持一致。

France Active realiseert belangrijke zakelijke voordelen met Clearwater, waaronder tijdige boekhouding, efficiënte operationele taken aan het einde van de periode en een verhoogde productiviteit als gevolg van het automatiseren van taken met betrekking tot overeenstemming en rapportage. Volgens de medewerkers van France Active zorgen de financiële professionals over de hele linie voor betere operationele en boekhoudkundige processen.

France Active通过Clearwater实现了重要的业务优势,包括节省订单,在期末提高了运营效率,以及通过跟踪和报告实现税收自动化,从而提高了生产率。以下是 France Active 的成员向金融专业人士征集了全方位的专业人士,以改善运营和会计流程。

De keuze voor Clearwater werd volgens de non-profitorganisatie mede bepaald door Clearwater's expertise in Franse GAAP, zoals het afschrijvingsbeheer van agio/disagio en bijzondere waardeverminderingen. Het naadloze onboardingproces en één enkele betrouwbare bron voor boekhouding, risico, compliance en regelgevingsrapportage werden ook genoemd.

Clearwater的选择是根据克利尔沃特在法国公认会计原则方面的专业知识(例如Agio/disagio的申报管理和未来价值评估)而被选中的非营利组织。无缝的入职流程和一个可靠的会计账户、风险、合规和监管报告也得到了认可。

"We zijn blij dat we bijgewerkte, precieze en uitgebreide informatie hebben over onze beleggingsgegevens. Dit helpt ons om tijdige beslissingen te nemen over onze beleggingsportefeuille en boekhoudactiviteiten," zegt Benoît Coujandassamy, Treasurer bij France Active. "Dankzij de unieke expertise van Clearwater Analytics gecombineerd met het innovatieve SaaS-gebaseerde platform kunnen wij voldoen aan de veranderende boekhoudstandaarden voor beleggingen en aan de Franse GAAP-standaarden. Het complexe, handmatige proces van vroeger is nu veel eenvoudiger geworden. Clearwater's krachtige platform voor beleggingsadministratie heeft ons een nieuwe kijk gegeven op de manier waarop we de dagelijkse taken van reconciliatie, gegevensvalidatie en compliancebeoordeling in een mum van tijd kunnen uitvoeren. Met dit extra stuurmiddel kunnen wij makkelijker onze financieringsinitiatieven nemen ten voordele van geëngageerde ondernemers."

“我们已经意识到,我们已经更新了、精确和全面的关于我们的入境数据的信息。France Active的财务主管贝诺伊特·库扬达萨米说,这有助于我们为自己的投资组合和记账活动提供少量保障。“得益于Clearwater Analytics的独特专业知识与基于SaaS的创新平台相结合,我们能够遵循不断变化的财务账簿标准和法国的GAAP标准。vroeger 复杂、手工制作的过程现在非常容易编写。Clearwater 强大的入境管理平台为我们提供了一个新的视角,即我们能够在很长一段时间内进行和解、数据验证和合规性评估的方式。有了这种额外的激励手段,我们就可以使我们的融资计划变得更容易,但也不会给参与的企业带来任何好处。”

"We zijn verheugd om samen te werken met France Active om hen te helpen hun bedrijfsmodel en operationele efficiëntie op te schalen. Hun workflows zullen veel vlotter verlopen dankzij de duidelijk verbeterde beleggings- en boekhoudgegevens en analyses," zegt Keith Viverito, Managing Director van EMEA en APAC bij Clearwater Analytics. "We zijn enthousiast over het klantensucces en zeer trots op onze hoge NPS-score van 60+. Terwijl ons platform een significante impact blijft maken in de beleggingsbeheersector, is onze focus er scherp op gericht om best-in-class gelokaliseerde accounting- en beleggingsanalyses te leveren. Dit geeft klanten een uitgebreid beeld van hun assets, zodat ze in het volste vertrouwen goed geïnformeerde beslissingen over hun beleggingen kunnen nemen."

“我们竭尽全力与France Active合作,帮助他们提高企业模式和运营效率。Clearwater Analytics的欧洲、中东和非洲及亚太地区董事总经理基思·维维里托说,由于确实改进了投资和账单数据及分析,他们的工作流程已经过时了。“我们对客户的成功充满热情,并且在NPS得分超过60分时大放异彩。尽管我们的平台对投资管理领域产生了重大影响,但我们的重点是向法院提供一流的地理化会计和财务分析。这给客户留下了大量的资产画面,因为他们经常会相信上帝对自己的资产的陈述。”

Voor meer informatie over Clearwater Analytics, spreek vandaag nog met een expert.

要了解有关克利尔沃特分析的更多信息,请今天再与专家交谈。

Over France Active

法国上空活跃

France Active is een Franse non-profitorganisatie die zich richt op het ondersteunen en bevorderen van ondernemerschap, vooral onder individuen en groepen die sociaal of economisch benadeeld zijn. France Active is opgericht in 1988 en werkt als een netwerk van lokale en regionale verenigingen in heel Frankrijk. De organisatie richt zich voornamelijk op het stimuleren van economische en sociale ontwikkeling door financiële hulp, begeleiding en middelen te bieden om mensen te helpen bij het opstarten en ontwikkelen van hun bedrijf.

France Active是一家法国非营利组织,它致力于支持和支持企业,以个人和团体为其社会或经济支柱。France Active成立于1988年,是法国各地的地方和地区联盟网络。该组织首先致力于通过金融帮助、教育和工具来刺激经济和社会发展,以帮助人们在企业的创业和开发中提供帮助。

France Active stelt zich ten doel bij te dragen aan het creëren van banen, economische zelfredzaamheid en gemeenschapsontwikkeling, door het promoten van ondernemerschap als middel om sociale en economische ongelijkheden te overwinnen. De organisatie werkt samen met verschillende partners, waaronder overheidsinstanties, financiële instellingen en particuliere bedrijven, om haar doelen te bereiken en de groei van duurzame en inclusieve bedrijven te ondersteunen. Ga voor meer informatie naar

France Active的目标是通过促进企业作为压倒社会和经济不利因素的中间,走向银行、经济自我自由和社区发展的道路。该组织与各种合作伙伴共同合作,包括政府机构、财务设置和特定企业,以实现其目标并支持持久和包容性企业的发展。转到获取更多信息

Over Clearwater Analytics

关于克利尔沃特分析

Clearwater Analytics (NYSE: CWAN), een wereldwijde, toonaangevende SaaS-oplossing automatiseert de volledige beleggingscyclus. Met een single-instance, multi-tenant architectuur biedt Clearwater een bekroonde oplossing voor portefeuilleplanning, prestatierapportering, gegevensaggregatie, afstemming, boekhouding, compliance, risico- en orderbeheer. Elke dag maken toonaangevende verzekeraars, vermogensbeheerders, bedrijven en overheden gebruik van de vertrouwde gegevens van Clearwater om efficiënt en schaalbaar te beleggen in meer dan USD 7,3 biljoen activa binnen traditionele en alternatieve activaklassen. Ga voor meer informatie over Clearwater naar clearwateranalytics.com.

Clearwater Analytics(纽约证券交易所代码:CWAN)是一家全球领先的软件即服务即服务(SaaS)解决方案,可自动执行所有报告周期。凭借单实例、多租户架构,Clearwater为投资组合规划、业绩报告、数据汇总、账目管理、合规、风险和订单管理提供了可靠的解决方案。每天,使用克利尔沃特的过时数据,使大量的资源管理者、电力管理者、企业和公用事业在传统和另类Activaklassen中以超过73亿美元的活跃价格获得效率和可追溯性。要了解有关克利尔沃特的更多信息,请访问 clearwateranalytics.com。

Logo -

徽标-

声明:本内容仅用作提供资讯及教育之目的,不构成对任何特定投资或投资策略的推荐或认可。 更多信息
    抢沙发